Despre Noi

Daris este prima Casa de Management din Nord-Estul Romaniei. Avand la dispozitie o gama generoasa de servicii, solutii si instrumente de management, Daris asigura companiilor client know-how-ul si solutiile de management de care au nevoie, de la necesitatea urgenta de sfaturi strategice la demararea de start-up-uri prin punerea la dispozitie a unei echipe manageriale complete, de la redefinirea proceselor de management si a relatiei cu clientii la instalarea unui sistem de recrutare si evaluare a personalului.

Deviza noastra – „your management partner” exprima cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenta muncii, dedicare si incredere reciproca.

DARIS IN CIFRE

  • 8 ani de experienta
  • mai mult de 70.000 euro investiti in know-how
  • peste 40 de clienti, companii locale si multinationale
  • peste 15 domenii de activitate consiliate

VIZIUNE

Credem ca managementul are o contributie majora la cresterea calitatii vietii sociale prin impactul pozitiv pe care organizatiile cu un management performant il au asupra categoriilor de persoane cu care interactioneaza.

MISIUNE

Prin cresterea performantelor si (re)organizarea companiilor client, reducerea riscurilor si comercializarea instrumentelor de management Daris contribuie la dezvoltarea managementului in comunitatile in care activeaza.

VALORI

Munca – Credem ca munca sustinuta si implicarea in activitatea si obiectivele clientilor sunt esentiale in obtinerea de rezultate sustenabile.

Rezultat – Credem ca aplicarea corecta si coerenta a instrumentelor de management au ca finalitate dezvoltarea sustenabila a oricarei organizatii.

Echipa – Credem ca succesul nostru este rezultatul unei imbinari perfecte intre abilitatile echipei noastre de manageri si nevoia de succes a echipei de management a companiei client. Acest lucru se realizeaza prin comunicarea si increderea reciproca.

Dezvoltare continua – Credem ca doar dezvoltandu-ne continuu ca manageri si consultanti si perfectionand noi instrumente de management putem raspunde cat mai bine organizatiilor clientilor nostri.

Dedicatie – Credem ca rezultatele noastre pot veni doar daca reusim sa ne dedicam obiectivelor concrete ale clientilor nostri.