Implicare Socială

Echipa DARIS crede că un management performant poate avea o contribuție majoră la creșterea calității vieții sociale.

Prin urmare aportul nostru, al consultanților și managerilor Daris, devine vizibil în contextul societății în care ne desfășurăm activitatea.

Considerăm că managerii au un rol foarte important în creșterea calității vieții unor categorii însemnate de oameni în special ai angajaților proprii și ale familiilor acestora.
Indirect însă, prin modul în care înțeleg să acționeze ca manageri aceștia pot influența societatea în ansamblul ei prin: locurile de muncă create, gradul de inovație adus, modul de redistribuire a plusvalorii generate de către organizație, resursele financiare vărsate catre stat sub forma de taxe și impozite etc.

Managerii și consultanții DARIS își asumă acest rol social atat direct cat și indirect prin know-how-ul de care dispun și sprijinirea financiară a unor organizații și proiecte din societatea civilă cu valori și principii compatibile cu ale noastre.

Organizații

Totodată contribuim activ la formarea noilor generații de manageri din societatea noastră prin oferirea de programe de practică studențească și internship-uri în compania noastră și prin participarea gratuită la cursuri și seminarii pe teme de management la invitația universităților sau ligilor studențești din arealul în care ne desfășurăm activitatea.