Echipa

Dan Schipor – Managing Partner

Dan Schipor a reușit să acumuleze peste 15 ani în Managementul Strategic datorită funcțiilor de management deținute în companii atât naționale cât și multinaționale, cât și datorită consultanței de management strategic acordată companiilor din NE României în ultimii 7 ani. Pasionat de management, deține și un Master în Business Administration (MBA) acordat de Open University Business School, UK.

Loredana Stângăcianu – Partner

Loredana-Stangacianu Absolventă a FEAA, Loredana are o experiență de peste 10 ani în management, formată în companii naționale și internaționale, în domenii diverse de la confecții textile la auto și de la medical la telecom. Opinia sa este că “marketingul de succes înseamnă mai mult decât să faci vandabilă o marfă ori un serviciu. Înseamnă să faci un produs dezirabil de către clienți, să facilitezi accesul lor la produsele și serviciile pe care le vinzi și, dacă poți, să generezi pentru clienți o experiență memorabilă de achiziție, experiență pe care să-și dorească să o repete.” Ca și consultant de management, Loredana ajută organizația client să-și atingă obiectivele propuse, dezvoltând și livrând soluții customizate de marketing strategic, management de produs, marketing intern, management comercial și management operațional, atât clienților din mediul corporate cât și cel antreprenorial.

Răzvan Radu – Partner

Razvan RaduCu o experiență de peste 12 ani în companii multinaționale atât în țară cât și în afară Răzvan a trecut prin mai multe poziții de management specializându–se în Managementul Vanzărilor, de la construirea de strategii până la implementarea acestora. Domeniul în care a activat cu preponderență este cel al bunurilor de larg consum, domeniu caruia i-a dedicat și ultimii 3 ani de antreprenoriat.

Iulian Martin – Partner

Iulian are o experiență amplă în start-up management fiind responsabil de elaborarea de strategii privind extinderea activității mai multor companii din Romania în Republica Moldova și totodată fiind responsabil în mod direct de partea de implementare. În trecut a ocupat poziția de Președinte AIESEC Moldova, parte a celei mai mari organizații internaționale de tineri cât și funcția de Director Executiv pentru o companie cu capital străin din Republica Moldova.

Irina Schipor – Administrative Manager

Absolventă a FEEA, specializarea Tranzacții Internaționale, Irina este un manager cu orizonturi largi, cu o mare abilitate de a analiza și sintetiza. Perfecționistă și ambițioasă, se implică total pentru a se asigura că sarcinile importante sunt finalizate într-un mod sistematic și precis. Experiența sa anterioară vine din zona non-guvernamentală activând ca Team Leader în AIESEC Iași. Orientată spre învățare continuă, la începutul carierei, a aplicat teoria în practică în propria firmă de import produse de parfumerie. Pasionată de psihologia umană, Irina este consultant acreditat Belbin din anul 2009.

Ionuț Zlate – Senior Consultant


Cu o experiență de peste 14 ani în mediul antreprenorial, companii locale, naționale și ONG-uri, Ionuț este specializat în management, burse de mărfuri și achiziții, lucrând timp de 5 ani ca Director executiv la Iași și apoi 2 ani Director Piață în cadrul Bursei Române de Mărfuri București, activând în domenii ca retail, IT, economie socială și consultanță proiecte cu finanțare europeană. De asemenea, Ionut este Past President Rotary Club Iași Curtea Domnească fiind implicat în proiecte comunitare la nivel local și regional.

Dragoș Panainte – Senior Consultant

Cu o experiență de peste 10 ani în companii regionale și naționale, Dragoș s-a specializat în start-up management, achiziții & fuziuni, resurse umane și aspecte legale în cadrul derulării unor proiecte de investiții și afaceri internaționale. În trecut, a ocupat funcția de Senior Consultant al unei case de avocatură din zona Moldovei și pe cea de Project Manager al celei mai importante colecții de carte de business din România. De asemenea, a fost implicat în activitatea operațională a unor asociații de afaceri locale și este promotor al poziționării județului Iași ca și hub regional pentru atragerea investițiilor străine.