Daris – Casa de Management

Daris este prima Casă de Management din Nord-Estul României. Având la dispozitie o gamă generoasă de servicii, soluții și instrumente de management, Daris asigură companiilor client know-how-ul și soluțiile de management de care au nevoie, de la necesitatea urgentă de sfaturi strategice la demararea de start-up-uri prin punerea la dispozitie a unei echipe manageriale complete, de la redefinirea proceselor de management și a relației cu clienții la instalarea unui sistem de recrutare și evaluare a personalului.

Deviza noastră – „your management partner” exprimă cel mai bine devotamentul nostru pentru excelența muncii, dedicare și încredere reciprocă.

casa 8 FIN

    • peste 9 ani de experiență
    • mai mult de 70.000 euro investiți în know-how
    • peste 100 de clienti, companii locale și multinaționale
    • peste 25 domenii de activitate consiliate

Viziune

Credem că managementul are o contribuție majoră la creșterea calității vieții sociale prin impactul pozitiv pe care organizațiile cu un management performant îl au asupra categoriilor de persoane cu care interacționează. Prin creșterea performanțelor și (re)organizarea companiilor client, reducerea riscurilor și comercializarea instrumentelor de management Daris contribuie la dezvoltarea managementului în comunitățile în care activează.

Misiune

Prin creșterea performanțelor și (re)organizarea companiilor client, reducerea riscurilor și comercializarea instrumentelor de management Daris contribuie la dezvoltarea managementului în comunitățile în care activează.

Muncă - Credem că munca susținută și implicarea în activitatea și obiectivele clienților sunt esențiale în obținerea de rezultate sustenabile.

Rezultat – Credem că aplicarea corectă și coerentă a instrumentelor de management au ca finalitate dezvoltarea sustenabilă a oricarei organizații.

Echipă - Credem că succesul nostru este rezultatul unei îmbinări perfecte între abilitățile echipei noastre de manageri și nevoia de succes a echipei de management a companiei client. Acest lucru se realizează prin comunicarea și încrederea reciprocă.

Dezvoltare continuă - Credem că doar dezvoltându-ne continuu ca manageri și consultanți și perfecționând noi instrumente de management putem răspunde cât mai bine organizațiilor clienților noștri.

Dedicație – Credem că rezultatele noastre pot veni doar dacă reușim să ne dedicăm obiectivelor concrete ale clienților nostri.