Cariere

Consultanța în management este o carieră dinamică care oferă libertate mare de acțiune, posibilități enorme de învățare datorită diversității proiectelor cu care consultanții au de-a face. În funcție de interesele și abilitățile sale, consultantul în management ajunge să se specializeze în una sau mai multe arii de competentă cum ar managementul strategic, managementul financiar, managementul operațional, managementul vânzărilor, managementul marketing-ului, managementul resurselor umane

Consultant junior

Munca de zi cu zi a unui consultant junior implică activități precum: colectare și interpretare de date, interviuri conduse la sediile firmelor client cu angajații, middle managementul și top managementul acestora, organizarea de focus–grupuri, facilitarea de workshop-uri, redactarea de rapoarte, propuneri de business etc;

Consultant senior

Activitatea unui consultant senior presupune: colectare și analiză de date, formularea de soluții pentru îmbunătățirea afacerii clientului, suport în implementarea soluțiilor generate, managementul proiectelor de consultanță.

Deși nu este obligatoriu, studiile în economie, management, finanțe & bănci, matematică si inginerie sunt un plus. Ce este absolut obligatoriu este pasiunea pentru știința managementului și dorința de învățare continuă.

Dincolo de background-ul profesional dobândit prin studiile urmate candidatul trebuie să dea dovadă de: interes pentru învățare, orientare către rezultat, perseverență, gândire analitică, bune abilități de comunicare (atât în română cât și în engleză), capacitatea de a inova, spirit de echipă, flexibilitate, capacitate de a lucra pe mai multe planuri sau pe mai multe proiecte simultan.

Pe lista de atuuri trecem de asemenea cunoașterea mediului de business regional, național și chiar internațional și un time management bun.

Candidații care îndeplinesc criteriile de eligibilitate menționate mai sus vor fi contactați pentru interviu.